Actionate

Låt oss guida dig genom de grundläggande principerna för hållbarhet inom företagsvärlden.

Se vår gratis guide i hur ni implementerar  hållbarhet i ert företag.

Våra Workshops

SUSTAINABLE BUSSINESS MODEL CANVAS

Vi är övertygade om att företag som tar ledningen inom hållbarhet formar en bättre framtid och ökar sin konkurrenskraft.


I vår workshop kommer du att dyka djupt in i konceptet Sustainable Business Model Canvas och lära dig hur du kan anpassa din befintliga affärsmodell för att inkludera hållbarhetsdimensioner. Du kommer att identifiera nya affärsmöjligheter, minimera risker och utveckla strategier för att ta dig an de stora utmaningarna som vår värld står inför.

.

HÅLLBART LEDARSKAP OCH STYRNING

Framtiden är hållbar, och vår workshop ger dig verktygen att leda den.


Workshopen i hållbart ledarskap och styrning är en intensiv och givande erfarenhet som utrustar deltagare med de nödvändiga verktygen och insikterna för att leda företag mot en mer hållbar framtid. I workshopen fokuserar vi på att utveckla förmågor för att integrera hållbarhet i affärsbeslutsprocesser och ledningsstrukturer. Deltagarna kommer att lära sig att balansera ekonomisk framgång med socialt ansvar och miljömedvetenhet.

HÅLLBAR INNOVATION

Innovation är nyckeln till hållbarhet, och vår workshop öppnar dörren till en bättre framtid.


Workshop i hållbar innovation är en kreativ och tankeväckande upplevelse som utmanar deltagarna att tänka bortom traditionella gränser och skapa lösningar som är bra för både företaget och planeten. I workshopen lär vi ut de senaste metoderna och strategierna för att driva innovativ och hållbar utveckling.