Actionate

Om oss

Actionate är passionerade att hjälpa så många företag som möjligt och kan med en holistisk och mångsidig approach hjälpa ert företag att ställa om till hållbarhet. Vi tror på kraften i att kombinera olika perspektiv och expertis för att skapa innovativa och hållbara lösningar.

Vägleda och stödja företag på deras förändringsresa mot att skapa en mer hållbar och cirkulär ekonomi. Vi strävar efter att stärka företagen genom att förse dem med innovativa och praktiska lösningar som minskar deras miljöavtryck, ökar deras sociala påverkan och genererar ekonomiskt värde genom att implementera innovativa lösningar och främja en hållbarhetskultur i hela företaget.

Skapa en värld där företag frodas inom en cirkulär ekonomi, där resurser används klokt och avfall minimeras, där symbioser mellan företag är vanligt och där bara innovativa hållbara produkter skapas.

Integrerar hållbarhet och kommunikation för en bättre framtid

Anna är en hållbarhetskonsult med mångårig och stark bakgrund inom marknadsföring och kommunikation . Med sin breda kompetens strävar Anna efter att hjälpa företag och organisationer att integrera hållbarhetsprinciper och skapa en stark kommunikationsstrategi som främjar hållbar utveckling.Med en passion för både hållbarhet och kommunikation har Anna utvecklat en unik förmåga att väva samman dessa två områden. Anna är expert på att hjälpa företag att kommunicera sin hållbarhetsstrategi på ett övertygande sätt, både internt och externt. Genom att förstå företagets vision och värderingar kan hon skapa en stark och autentisk kommunikation som engagerar intressenter och ökar medvetenheten kring företagets hållbarhetsinsatser. Anna har även erfarenhet av att arbeta nära ledningsgrupper, vilket ger henne en djup förståelse för företagsstrategi och beslutsfattande. Genom att samarbeta med ledningsgrupper kan Anna säkerställa att hållbarhetsaspekterna integreras i företagets övergripande strategi och beslutsprocesser. Anna är dedikerad att hjälpa företag och organisationer att bygga upp sitt hållbarhetsarbete och kommunicera det på ett meningsfullt sätt. Med sin expertis inom hållbarhet och sin innovativa förmåga är Anna redo att stödja företag och organisationer på er resa mot en mer hållbar framtid och bidra till en positiv förändring, både internt och externt.

Kontakta oss


Kontakta oss när du behöver hjälp eller har frågor. Vi är här för att bistå er med professionell support och finna de bästa lösningarna för era behov. 

Vi ser fram emot att höra från er.